Antena Căutare

Doi britanici si-au construit o casa dupa modelul "Stapanul Inelelor", insa autoritatile ii amenintata cu demolarea

Cand vine vorba de incalcarea legii, autoritatile britanice nu discuta. Celebra casa rupta parc din filmul "Stapanul Inelelor" risca sa fie facuta una cu pamantul dupa ce oficialii au ajuns la concluzia ca dauneaza mediului. Locuinta a fost ridicata fara aprobarile necesare din parte Ministerului Mediului asa ca proprietarii nu prea au cu ce sa se apere.

Cu doi ani in urma, cand au inceput constructia casei, Charlie si Megan nu aveau planuri marete. Nici nu vazusera Stapanul Inelelor, iar casa trebuia doar sa le asigure un acoperis deasupra capului. O locuinta conventionala era peste puterile lor financiare. Aveau in schimb un petic de pamant de la parinti si multa vointa.

Odata ridicata, casa a devenit faimoasa in intreaga lume, iar presa a laudat initiativa tinerilor care, cu bani putini si multa imaginatie, au ridicat o locuinta ecologica. Visul frumos s-a sfarsit insa acum cateva zile cand cei doi au primit o somatie de la Ministerul Mediului. Chiar daca a fost construita in exclusivitate din materiale naturale, autoritatile cred ca locuinta este daunatoare mediului. Iar proprietarii sunt somati sa o demoleze.

In speranta ca vor impresiona autoritatile, cei doi, care acum sunt si parinti, au initiat o campanie pe internet. Au 150.000 de sustinatori dar oficialii spun ca asta nu va schimba nimic. Intr-o luna trebuie sa paraseasca imobilul sau vor fi evacuati cu forta.

Imagini impresionante cu o uriasa aeronava Boeing 747 care aterizeaza prin ceata ... Printul William, erou intr-o misiune de salvare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x