Ce face Donald Trump în izolare, la două zile după ce a revenit din spital

După ce a fost tratat timp de 3 zile în spitalul militar pentru coronavirus, Donald Trump, ajuns la Casa Albă, a făcut din revenirea sa un mic spectacol. A ieşit pe balcon, şi, deşi este în continuare contagios, şi-a scos masca pentru a le permite cameramanilor să aibă imagini bune cu el.

Ce face Donald Trump în izolare, la două zile după ce a revenit din spital

Hepta

La doar câteva ore, a publicat un clip video pe Twitter în care le-a transmis americanilor să iasă din case şi să nu le fie teamă de coronavirus. Mai mult, preşedintele american susţine că se simte mai bine ca acum 20 de ani.


Comportamentul preşedintelui american este examinat cu o atenţie deosebită, în condiţiile în care numărul persoanelor care lucrează la Casa Albă - inclusiv jurnalişti - testaţi pozitiv la COVID-19 continuă să crească.


"Preşedintele a dorit să fie ieri (marţi) în Biroul Oval, dar nu a mers şi a lucrat de la reşedinţă", a scris pe Twitter Ben Williamson, purtătorul de cuvânt al preşedintelui american.

Cu câteva minute mai devreme, consilierul său economic Larry Kudlow afirmase la CNBC că Donald Trump "a apărut ieri (marţi) în Biroul Oval luând măsuri de precauţie maxime privind COVID-19".

Casa Albă a declarat că au loc pregătiri pentru a permite preşedintelui să revină în celebrul birou în zilele următoare, potrivit Agerpres.

Toți o știu pe Melania, dar puțini au văzut-o pe Ivana. Cum arată prima soție a lui Donald Trump


Cu puţin timp înainte de a părăsi luni spitalul militar 'Walter Reed', medicii lui Donald Trump au declarat că acesta "nu este complet refăcut".

Donald Trump si Melania au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Președintele Americii, Donald Trump şi prima doamnă, Melania Trump, au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus seara trecută, asta după ce una dintre cele mai apropiate asistente ale preşedintelui a fost infectată.

Donald Trump a făcut anunțul pe Twitter. Liderul de la Casa Albă a intrat deja în carantină, alături de prima doamnă. Aceștia s-ar fi infectat după ce o membră infectată din stafful lui Trump l-a însoţit pe preşedinte la dezbaterea de la Cleveland, de acum două zile.

"În această seară, eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVD-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta împreună!", a scris Trump.

Legat de starea de sănătate a lui Trump, doctorul acestuia a scris și el un mesaj: "Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă, la Casa Albă, pe timpul convalescenței lor."

Președintele Americii (74 de ani), l-a anunțat joi pe Sean Hannity de la Fox News, după ce Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, aflați în categoria de risc, au fost confirmați pozitiv la virus.

Ultimele știri