Antena Căutare

Ce fotbal sau tenis? Elveţienii sunt fascinaţi de luptele cu văcuţe

Elveţia nu mai este doar ţara ceasurilor şi a brânzeturilor de calitate, ci şi patria luptelor între văcuţe. În regiunea Valais, astfel de confruntări erau un obicei ciudat, însă acum s-a răspândit în toată ţara.

Elveţia nu mai este doar ţara ceasurilor şi a brânzeturilor de calitate, ci şi patria luptelor între văcuţe. În regiunea Valais, astfel de confruntări erau un obicei ciudat, însă acum s-a răspândit în toată ţara, relatează publicaţia Metro.

În 1915, fermierii din regiunile alpine au observat că văcuţele pun la cale lupte în mod natural, aşa că s-au gândit să le transforme într-un spectacol.

Câştigătoarea demosntraţiilor de forţă primeşte titlul de regină a cirezii, iar asta le permite fermierilor să creeze o ierarhie. Se spune că bovina care ajunge în fruntea clasamentului va avea şi cei mai puternici moştenitori.

FOTO: Cum arată PRIMA femeie care va conduce o forţă ONU de menţinere a păcii... 68 de avocaţi sunt acuzaţi de BLASFEMIE şi riscă pedeapsa cu MOARTEA! Unde se întâmplă asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x