Antena Căutare

Cel mai prost hot: A fost prins dupa ce a lasat o "dara" de bani pana la casa sa

Christopher Gibson poate fi considerat cel mai prost hot din Marea Britanie. El a jefuit un magazin pe care il frecventa aproape zi de zi, i-a cazut masca in timpul jafului armat si, mai mult, cand a fugit cu banii, i-au cazut mai multe bancnote pe strada care i-au dus pe politisti pana la casa sa.

Tata a trei copii, Gibson s-a decis sa faca rost de ceva bani jefuind magazinul de la care isi face mereu cumparaturile, deseori chiar pe credit. Zis si facut.

Si-a tras o masca pe fata, a intrat in magazin si i-a pus un cutit la gat casierului, amenintandu-l sa-i dea banii. Omul s-a conformat iar Gibson a reusit sa fuga cu circa 5-600 de lire sterline.

Inainte de a iesi din magazin insa, hotului i-a picat masca de pe fata, fiind identificat imediat. Si, mai mult, Gibson s-a dus cu banii direct acasa, lasand in urma sa mai multe bancnote, politistii mergand la fix sa-l aresteze.

Foto: dailymail.co.uk

Egipt: Primele alegeri prezidentiale dupa inlaturarea lui Hosni Mubarak, pe 23-24 mai... SUA: Elicopter la pamant - Un mort si trei disparuti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x