Antena Căutare

Cerere în căsătorie inedită în Rusia. „Ești suspectă de trafic cu substanțe interzise”

Serghei, un tânăr de origine rusă a găsit un mod inedit de a-și cere iubita în căsătorie, cu ajutorul forțelor de ordine din Rusia. Tot mai mulți tineri apelează la această modalitate de a le cere mâna iubitelor.

Serghei, un tânăr de origine rusă a găsit un mod inedit de a-și cere iubita în căsătorie, cu ajutorul forțelor de ordine din Rusia. Tot mai mulți tineri apelează la această modalitate de a le cere mâna iubitelor.

Anastasia își aștepta iubitul în aeroportul din St Petersburg, însă acesta nu a mai putut ajunge din cauza unor probleme la locul de muncă. În locul său, aceasta a rugat un prieten să o aștepte pe Anastasia.

Aflată în mașină și în apropiere de acasă, Anastasia nu își putea imagina ce va urma.

O mașina neagră cu geamuri fumurii le-a tăiat calea, iar de aici a început și spectacolul. Câțiva bărbați înarmați și cu măști i-au scos cu forța din mașina pe ea și pe șofer.

Anastasia este condusă în partea din spate a mașinii, iar bărbații încep să îi caute prin lucruri. Imediat au descoperit un pachet mic, plin de pulbere albă.

„Ești suspectă de trafic cu substanțe interzise” , atât a trebuit să audă Anastasia pentru a intra în panică. "Trebuie să greșești. Nu e a mea" , încearcă să se explice tânăra.

După mai multe replici de acest gen în care Anastasia era din ce în ce mai speriată, unul dintre bărbați se așează în genunchi, își dă masca la o parte și adresează o singură întrebare „Vrei să te căsătorești cu mine?”

Cererile în căsătorie de acest gen au devenit din ce în ce mai folosite în ultimul timp în Rusia. O ședință foto de 30 de minute cu un membru al forțelor de ordine costă 10 euro ( 700 de ruble) , în timp ce un spectacol de acest gen ajunge și la aproximativ 900 de euro.

Primele propuneri extreme au venit în 2014. Până în 2015, au fost înființate mai multe francize ale Spetsnaz Show în Rusia. Până în acest moment doar o singură parteneră și-a refuzat iubitul.

"Nu au nicio imaginație! Toți vor operațiuni speciale, arestare armată, droguri"

Un medic legist este cercetat de poliție pentru că își ținea cadavrele într-un camion frigorific pentru examinare și le ... Premierul ungar Viktor Orban este optimist că noua Comisie Europeană îşi va îmbunătăţi relaţiile cu membrii estici ai UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x