Antena Căutare

Vești rele pentru iubitorii de Coca-Cola: Compania ar putea rămâne fără un ingredient crucial din cauza crizei generate de coronavirus

Coca-Cola a declarat că epidemia de coronavirus a afectat lanțul de aprovizionare al companiei.Rezervele de îndulcitori artificiali ar putea scădea considerabil dacă virusul COVID-19 va continua să se răspândească, transmite CNN Business.

Vești rele pentru iubitorii de Coca-Cola: Compania ar putea rămâne fără un ingredient crucial din cauza crizei generate de coronavirus
Coca-Cola în criză de îndulcitor artifical din cauza coronavirusului.

Compania Coca-Cola a declarat luni, într-un raport al companiei, că noul coronavirus COVID-19 a perturbat lanțul furnizărilor de îndulcitori artificiali din China, aceștia fiind folosiți pentru producția băuturilor dietetice și fără-zahăr ale companiei.

Producția și exportul au fost întârziate de furnizorii de îndulcitori alternativi ai companiei, a declarat Coca-Cola, luni, în raportul anual al companiei, conform CNN Business.

Citește și: "Putem mări prețul ori de câte ori dorim." Comercianții lasă la o parte orice jenă

„Am demarat planurile pentru situaţii neprevăzute şi nu anticipăm vreun impact de scurtă-durată asupra acestor întârzieri”, arată documentul emis de companie. „Totuşi, ne-am putea confrunta pe termen lung cu rezerve ceva mai scăzute ale ingredientelor, în cazul în care operaţiunile de producţie şi export din China se vor deteriora”, continuă raportul Coca-Cola.

Îndulcitorul artificial principal folosit de Coca-Cola (KO) conține aspartam, acesulfam de potasiu, sucraloză, zaharină, ciclimat de sodiu și glicozide derivate din steviol.

În raportul anual, compania a mai indicat că sucraloza - înlocuitorul zahărului cunoscut drept „Splenda” şi folosit în produse precum „Diet Coke with Splenda” - reprezintă o „materie primă crucială” obţinută de la furnizorii din Statele Unite şi China.

Citește și: Medicul Monica Pop, dezvăluire uriașă despre coronavirus și România! „De ei depinde viața! S-o fi gândit cineva?!”

Compania a emis o declarație conform căreia a evidențiat efectul curent și anticipat al virusului CODVID-19.Aceștia au spus că demarează măsuri de precauție cu toți angajații din China, pentru a putea preveni răspândirea virusului.

"Siguranța și sănătatea celor asociați companiei rămâne o prioritate. Compania a implementat măsuri de precauție pentru a ocroti angajații aflați în China, măsuri care includ aprovizionarea cu măști medicale și dezinfectant de mâini; cât și instalarea mecanismelor de monitorizare a sănătății în tot sistemul din China.", au transmis aceștia.

Coca-Cola donează organizațiilor care se implică în ajutarea pacienților, dar suma nu a fost dezvăluită.

Coronavirus în Franţa - Două decese şi 17 cazuri confirmate... Coronavirus în Iran: Alte patru decese. Preşedintele Rohani acuză Statele Unite că răspândeşte "teama"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x