Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Medicul Monica Pop, dezvăluire uriașă despre coronavirus și România! „De ei depinde viața! S-o fi gândit cineva?!”

Românii se tem tot mai mult de o posibilă epidemie de coronavirus, deși în prezent nu au fost confirmate cazuri de pacienți infectați. Totuși, autoritățile din România sunt aspru criticate pentru modul în care acționează. Ce dezvăluire a făcut celebrul medic Monica Pop?

Monica Pop, atac dur la adresa autorităților

Mesaj extrem de dur postat de celebrul medic Monica Pop, pe pagina sa de Facebook! Din spusele sale, Ministerul Sănătății nu a acționat deocamdată suficient de bine pentru a preveni apariția și răspândirea coronavirusului în România.

Iată mai jos mesajul postat de Monica Pop, pe pagina sa de Facebook:

„S-O FI GÂNDIT CINEVA?

EPIDEMIOLGII: foarte, foarte puțini, deși INDISPENSABILI, nu numai în epidemii!

AR PUTEA FI MAI MULȚI! Pentru a ajuta ca boala să NU SE RĂSPÂNDEASCĂ!

Medicul Monica Pop, dezvăluire uriașă despre coronavirus și România! „De ei depinde viața! S-o fi gândit cineva?!”

Monica Pop, atac dur la adresa autorităților

NUMAI MEDICII POT SALVA pe cei CONTAMINAȚI cu Coronavirus, SUSȚINÂNDU-LE FUNCȚIILE VITALE pentru a putea depăși boala. DE EI DEPINDE VIAȚA! Tratamentul e doar simptomatic dar, organismul trebuie "ajutat" să reziste. Cu medicație, știință și medici din câteva specialități!

citește și: Leac băbesc pentru coronavirus! Ce trebuie să faci ca să nu te îmbolnăvești!

Pentru a împiedica răspândirea bolii: NICI UN SPITAL FĂRĂ MEDIC EPIDEMIOLOG! Dar, din păcate, nu e așa, sunt foarte multe! Inadmisibil! De ei depinde, să NU FIE INFECȚII nozocomiale și să NU SE RĂSPÂNDEASCĂ BOLILE contagioase!

Ministerul Sănătății ar trebui să recheme toți medicii epidemiologi pensionari! Sunt necesari "ca aerul" și nu numai în spitale! S-o fi gândit cineva? Că, nu prea pare!”, a fost mesajul dur postat de medicul Monica Pop, pe pagina sa de socializare, cu privire la modul în care autoritățile din România ar trebui să acționeze pentru prevenirea coronavirusului.

Recomandari