Antena Căutare

Constructia extravaganta a chinezului, demolata. Va ramane fara “varful de munte”

Zhang Biqing, medicul chinez care si-a construit  propriul “varf de munte” si o vila de lux deasupra unui bloc de locuinte de 26 de etaje din Beijing, a acceptat sa-si demoleze constructia impresionanta in 15 zile, conform autoritatilor

Doctorul in acupuntura a marturisit ca a inceput lucrarile la vila in 2007, fara sa aiba avizele necesare, astfel ca autoritatile i-au cerut sa o demoleze cat mai curand cu putinta, potrivit unui ziar local.

Zhang a explicat ca totul a inceput modest, dar s-a dezvoltat pe parcurs. Prima data a construit un gazon, dar apoi a decis sa adauge si cateva roci, arbori si peisaje artificiale, dar totul a scapat de sub control. Structura ilegala a ajuns la o suprafata construita de aproape 800 de metri patrati. De asemenea, el a mentionat ca, desi majoritatea rocilor pare a fi veridice, in realitate pietrele construite din carton si alte materiale usoare.

In urma mediatizarii agresive, presa internationala scriind ca este “cea mai scandaloasa structura ilegala din Beijing”, vecinii au inceput sa faca declaratii uluitoare. Acestia se plang atat de petrecerile zgomotoase ce aveau loc in timpul noptii, dar si de faptul ca extravaganta constructie ar putea afecta structura de rezistenta a cladirii.

Dupa ce stirea a facut inconjurul lumii, oamenii legii au initiat o ancheta asupra afacerii lui Zhang, o clinica de acupuntura denumita “Quinig Tang”.

Foto: mnn.com

Michelle Obama, modalitate inedita de a promova o dieta sanatoasa... Ultima ora! Stare de urgenta in Cairo: Peste 400 de morti, printre care si jurnalisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x