Căutare Live

„Mami a făcut tot ce a putut”. Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei: „Sunt prea mici acum, nici nu m-ar recunoaște”

Cornelia este mamă și medic. La spital, zi de zi, este în prima linie în lupta împotriva coronavirusului. Speriată că ar putea muri infectată cu COVID-19, a lăsat un mesaj cutremurător pentru copiii ei, dacă vor fi nevoiți să crească fără mamă.

Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei

Un medic chirurg pediatru din prima linie a războiului cu pandemia de coronavirus din New York, SUA, a lăsat un mesaj copiilor ei, care sunt „prea mici acum să înțeleagă coșmarul prin care trecem toți”.

Cornelia Griggs și-a lăsat „testamentul” pe o rețea socială, alături de câteva fotografii făcute în spital, în timpul unei ture ce părea fără sfârșit.

„Puii mei sunt prea mici să citească asta acum. Oricum, nu cred că m-ar recunoasște îmbrăcată în echipamentul de protecție. Dacă mă vor pierde, vreau doar să știe că mami a făcut tot ce a putut.”

„Mama a crezut că sunt mort.” Are 25 de ani, este infectat cu coronavirus și vrea să știi exact ce simți când te atinge boala: „Mă lupt pentru fiecare respirație”

„Mami a făcut tot ce a putut”. Cornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei: „Sunt prea mici acum, nici nu m-ar recunoaște”

ornelia, medic în prima linie în lupta cu COVID-19, a lăsat un „testament” sfâșietor pentru copiii ei

Cornelia a adăugat hashtagul #GetMePPE, folosit de toate cadrele medicale, ca formă de protest față de lipsa de echipamente de protecție corespunzătoare din spitalele din Statele Unite ale Americii.

SUA, cel mai multe cazuri de coronavirus din lume

Cu peste 185.400 de cazuri, Statele Unite sunt ţara cu cele mai multe persoane infectate la nivel mondial. Peste 3.800 de decese au fost înregistrate până acum, iar autorităţile de la Washington estimează că, în cel mai rău caz, între 100.000 şi 240.000 de americani ar putea muri în următoarele săptămâni din cauza Covid-19.

China nu a raportat pacienții cu coronavirus dacă nu aveau simptome. Experți: ”Avem o imagine deformată asupra felului î... Coronavirus. Iran depăşeşte pragul de 3.000 de morţi...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri