Antena Căutare

Un cutremur de 6,8 grade a avut loc sambata in Columbia. Peste 100 de locuinte au fost avariate

Un cutremur cu magitudinea 6,8 a avut loc sambata in Columbia, la ora 14.16 GMT (16.16 ora Romaniei), anunta Institutul american de geofizica (USGS).

Un cutremur de 6,8 grade a avut loc sambata in Columbia. Peste 100 de locuinte au fost avariate
| clccharter.org

Cutremurul s-a produs in apropiere de granita cu Ecuadorul, la o adancime de 126 de kilometri.

Seismul nu a provocat victime sau pagube materiale importante, informeaza Antena 3.

Seismul care a afectat sambata sud-vestul Columbiei s-a soldat cu mai multi raniti si a avariat peste o suta de locuinte, conform unui bilant oficial difuzat de autoritati.

Cel putin "opt persoane" au fost ranite si "143 de locuinte" au fost afectate, a transmis Agentia nationala de gestiune a riscurilor (UNGRD) intr-un mesaj publicat pe contul sau de Twitter.

Pagubele sunt concentrate in aproximativ 20 de localitati din provinciile Valle del Cauca, Cauca si Narino, unde a fost situat epicentrul acestui cutremur cu magnitudinea de 6,9, conform Serviciului national de geologie, si de 7 conform Centrului american de geofizica (USGS).

Bilantul nu este inca definitiv, deoarece autoritatiile continua sa inspecteze zonele mai indepartate, a declarat pentru presa directorul UNGRD, Carlos Ivan Marquez, precizand ca nu ezista "victime sau disparuti si nici probleme grave". Orice risc de tsunami in oceanul Pacific a fost, de asemenea, inlaturat, a declarat acesta.

Comerciantii carnii de cal gasita in semipreparatele britanice ameninta ca va face plangere impotriva furnizorului roman... Jumatate din toate alimentele produse in lume sunt aruncate la GUNOI, in fiecare an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x