Antena Căutare

Desenul prin care Banksy ironiza Brexitul a dispărut

Desenul mural din Dover prin care artistul urban Banksy ironiza ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a dispărut.

Desenul mural din Dover prin care artistul urban Banksy ironiza ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a dispărut.

Pictura se afla pe faţada unei clădiri din 2017 şi reprezenta un muncitor care sfărâma cu ciocanul stelele galbene de pe steagul Uniunii Europene. Lucrarea a fost considerată o declaraţie anti-Brexit a artistului.

Mai mulţi vecini au declarat pentru CNN că în ziua de dinaintea dispariţiei desenului au fost montate schele pe peretele care devenise o atracţie pentru turiştii ce ajung pe coastă.

Acum, peretele este vopsit alb. Familia Godden, proprietara imobilului Castle Amusements pe peretele căruia se afla lucrarea îşi exprimase deja dorinţa de a vinde opera de artă, potrivit The Telegraph.

„Putem confirma că ne gândim să păstrăm, să eliminăm sau să vindem lucrarea”, au declarat membrii familiei la scurt timp după ce Banksy o realizase.

Lucrarea a fost evaluată la 1 milion de lire sterline, după ce Banksy a confirmat pe contul de Instagram că a creat-o.

Sursa : news.ro

Trump este dispus să se întâlnească cu preşedintele iranian ”dacă circumstanţele sunt corecte”, dar Rohani a replicat că... Japonia: Coreea de Nord dezvoltă focoase pentru a străpunge scutul antirachetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x