Antena Căutare

Dezastru în China! Ploile torențiale au transformat un stadion într-o piscină plină cu apă

Surpriză de proporții pentru chinezi! Mai că ar fi sărit la o baie! Ploile violente, neîntrerupte au inundat un stadion de fotbal din orașul Ezhou, transformându-l într-o mare piscină, potrivitsports.yahoo.com.

Surpriză de proporții pentru chinezi! Mai că ar fi sărit la o baie! Ploile violente, neîntrerupte au inundat un stadion de fotbal din orașul Ezhou, transformându-l într-o mare piscină, potrivit sports.yahoo.com.

Este prima dată în 30 de ani, de la finalizarea stadionului, când acesta este inunda. Din cauza ploilor abundente transportul în comun a fost afectat și zeci de mii de oameni au fost evacuați din zonele afectate de inundații.

Mai multe străzi sunt aflate sub ape. În jur de 27 de persoane au murit, în timp ce 16 au fost date dispărute. De la începutul lunii iulie, 14 provincii din China au raportat despre inundaţii şi furtuni care nu se mai opresc.

Imaginile cu stadionul inundat au devenit virale pe internet, fiind asemănat cu o piscină imensă.

Atacuri sângeroase în SUA. Patru polițiști au fost uciși în plină stradă!... Copiii mureau pe capete, părinţii erau prea săraci! Aşa a apărut cutia de carton pe post de "pătuţ" pentru beb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x