Antena Căutare

Disperarea unor părinți din Scoția:"Fiica noastră de 20 de ani s-a transformat în TERORIST"

O tânără din Scoția și-a părăsit părinții îndurerați și s-a transformat în terrorist.

O tânără din Scoția și-a părăsit părinții îndurerați și s-a transformat în terrorist.

Khalida Mahmood şi Muzaffar Mahmood sunt disperaţi, după ce fiica lor a plecat de acasă şi a ajuns în Siria unde s-a căsătorit cu un luptător al Statului Islamic.

Părinții povestesc că transformarea a avut loc într-un timp foarte scurt, pe internet. Fiica ca a fost atrasă să adere la SI prin intermediul unei rețele de socializare .

Într-o declaraţie publică plină de durere, părinţii lui Aqsa au spus: "Încă te iubim, Aqsa, dar acum trebuie să ne punem familia - pe fratele şi surorile tale - pe primul loc. Ne-ai trădat pe noi, ai trădat comunitatea din care făceai parte şi ţara care te-a primit cu bratele deschise. Ne-ai rupt inimile în bucăţi şi ne-ai schimbat vieţile pentru totdeauna. Vino acasă".

Răspunsul fetei a îndurereat familia: "Tată, ne vom vedea în lumea de dincolo. Am ales să fiu un martir. Te voi duce de mână la porţile Raiului".

TERIFIANT! Cum a reuşit să supravieţuiască unei execuţii a islamiştilor... Au decis!!! Oficialii de la Kiev și separatiștii au semnat un acord de pace! Vor opri imediat focul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x