Antena Căutare

Divorț în familia regală a Marii Britanii. Nepotul mare al reginei, părăsit de soție

Primul nepot al Reginei Marii Britanii, Peter Philips, a fost părăsit de soția sa, urmând ca aceștia să divorțeze. Este primul nepot al Reginei care trece printr-un astfel de eveniment.

După 12 ani de căsătorie, Peter Phillips, cel mai în vârstă nepot al Reginei Marii Britanii, va divorța de soția sa Autumn, conform thetelegraph.co.uk.

Potrivit sursei citate, Regina s-a declarat ”supărată” la aflarea veștilor, care vin după o perioadă destul de agitată pentru familia regală.

BBC notează că cei doi au anunțat-o cu un an în urmă pe Regină că vor divorța.

„După ce au informat Regina și ceilalți membri ai familiei regale, Peter și Autumn au decis să se separe”

Peter Phillips, fiul prințesei Royal și al căpitanului Mark Phillips, a primit o veste șoc, atunci când soția sa i-a spus că vrea să se separe, titrează The Sun.

Cuplul și-a anunțat oficial, marți dimineață, decizia de a divorța, menționând că vor acționa ”cum este cel mai bine pentru copii și pentru păstrarea unei relații de prietenie”.

Cei doi părinți își vor împărți custodia celor două fiice: Savannah, de 9 ani, și Isla, de 7, scrie BBC.

sursa foto: people.com

Pentagonul vrea să închidă versiunea tipărită a cotidianului Stars and Stripes, care datează de pe vremea Războiului de ... Regimul lui Bashar al-Assad recucereşte ultimul tronson al autostrăzii M5, crucială în nord-vestul Siriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x