Antena Căutare

Doi supravietuitori japonezi descriu calvarul de 9 zile petrecut sub daramaturi

Un adolescent de 16 ani, salvat de sub daramaturi dupa cutremurul devastator din Japonia, povesteste cum a ramas prins timp de noua zile sub ruine, fiind practic in imposibilitatea de a chema salvatori, scrie portalul news.com.


Cladirea in care erau cei doi s-a prabusit, dar tanarul de 16 ani a putut sa ajunga la paturi, alimente si bauturi, supravietuind astfel mai mult de o saptamana.

"Am gasit niste apa si niste gustari. Am auzit oameni de afara, dar nu am putut scapa, nu am ajuns la ei", a declarat, luni, adolescentul aflat pe patul de spital.

In cele din urma, tanarul impreuna cu bunica sa au reusit, duminica, sa iasa la suprafata de sub ruine si au apelat la echipele de salvare.

"Sunt surprins ca doi oameni au supravietuit in acele conditii dificile pentru mai mult de o saptamana. Aceasta veste este miraculoasa", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului nipon, Yukio Edano.

Sursa: Antena3

REPORTAJ! In vizita la fortareata lui Gaddafi... AT&T ar putea deveni lider pe piata telecom din SUA, odata cu achizitia T-Mobile USA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x