Antena Căutare

Donald Trump, printre palmieri după plecarea de la Casa Albă. Cum arată Mar-a-Lago, clubul în care s-a instalat fostul președinte

Donald Trump s-a instalat în clubul său privat Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. Fostul președinte s-ar putea să întâmpine obstacole în ceea ce privește șederea lui în luxosul resort.

Donald și Melania Trump au ajuns în Florida, după ce au părăsit Casa Albă

Profimedia

Donald Trump a cumpărat Mar-a-Lago ca reședință privată în 1985 și i-a încredințat dreptul de administrare a imobilelor soției sale de atunci, Ivana. Proprietatea grandioasă cu teren adiacent are, începând cu 1993, statutul de club privat, aspect care limitează din punct de vedere juridic durata șederii fostului președinte la 3 săptămâni pe an.

Vezi imagini cu Mar-a-Lago în GALERIA FOTO.

Citește și: Fotografie rară cu Joe Biden și Jill Biden în tinerețe. Soția sa, o domnișoară superbă cu părul bălai și umerii goi

Donald Trump, marele absent de la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Donald Trump a fost marele absent de la ceremonia de învestire a noului președinte american Joe Biden. Fostul președinte și soția lui, Melania Trump, au părăsit Casa Albă cu câteva ore înainte ca noul președinte să depună jurământul.

Când au ajuns în Florida și au coborât din avion, soții Trump au fost întâmpinați de câțiva admiratori și fotografi, iar Melania Trump a făcut un gest neobișnuit, care a fost imediat remarcat. În timp ce soțul ei a salutat mulțimea și a rămas la fotografii, Melania Trump a trecut nepăsătoare.

Donald și Melania Trump s-au instalat la Mar-a-Lago

Donald și Melania Trump s-au instalat în luxosul club privat din Palm Beach, pe care l-au transformat în reședință fiscală acum câteva luni. Totuși, Trump ar putea întâmpina dificultăți în ceea ce privește șederea permanentă în ceea ce ce el a denumit „Casa Albă de iarnă”. În luna decembrie, vecinii au trimis o scrisoare către primarul din Palm Beach și către Serviciul Secret pentru a aminti că fostul președinte a semnat în anul 1993 un acord prin care a promis că nu va sta mai mult de 21 de zile pe an în Mar-a-Lago și niciodată mai mult de 7 zile consecutive., potrivit Washington Post. În 1993, din considerente fiscale, Trump a decis modificarea statutului reședinței în club privat. Donald Trump este un vecin deranjatnt pentru localnici, printre gesturile neplăcute făcute de fostul președinte fiind construirea unui heliport. Rmâne de văzut dacă Donald Trump va putea modifica actele juridice și dacă se va putea bucura permanent de liniștea și palmierii din Mar-a-Lago.

Citește și: Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile

Donald Trump a plecat de la Casa Albă spunând: „Ne vom întoarce într-un fel sau altul” și nu a respectat ceremonia d epredare a ștafetei, considerând că a existat o fraudă a voturilor, iar pierderea lui nu este una corectă.

În același timp, Joe și Jill Biden au fost felicitați în cadul ceremoniei de învestire, iar noul președinte a depus jurământul.

Citește și: Apariția lui Jennifer Lopez la inaugurarea lui Joe Biden a atras atenția întregii lumi. Cum este ținuta imaculată în partea de jos

Joe Biden a depus jurământul de președinte al SUA

„Este ziua Americii, este ziua democrației, este ziua speranței. Azi sărbătorim nu triumful unui candidat, ci triumful unei cauze, cauza democrației. Suntem o națiune măreață, suntem oameni buni. Am ajuns atât de departe, dar mai avem mult de mers. Avem multe de făcut, avem multe de reparat, avem multe de vindecat. Am aflat iar că democrația este prețioasă. Democrația este fragilă iar în acest moment democrația a învins. Acum, pe acest teren, unde acum câteva zile violența a încercat să afecteze chiar fundația Capitoliului, ne reunim ca o singură națiune, indivizibilă, pentru a efectua transferul pașnic, al puterii așa cum am făcut timp de mai mult de două sute de ani. Aşa ceva nu se va mai întâmpla niciodată. Niciodată! Voi fi un preşedinte pentru toţi americanii. Sunt vremuri care ne pun la încercare. Am avut de-a face cu un atac la democrație, un virus, cu creșterea inegalității, cu rasism sisemic, dar vom face față tuturor obstacolelor. Ne vom ridica la înălțimea provocărilor!”, a spus Joe Biden după ce a depus jurământul de învestire.

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de COVID-19. Cum arată actorul la vârsta de 73 de ani | Video... Moment stânjenitor pentru soții Biden: „Ne deschide și nouă ușa cineva?” Ce s-a întâmplat când au ajuns la Casa Albă...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x