Antena Căutare

Donald Trump vrea sa candideze pentru presedintia Statelor Unite

Cel mai cunoscut "mogul" din domeniul imobiliarelor din America, Donald Trump, si-a exprimat de curand intentia de a candida, in viitorul apropiat, la alegerile pentru presedintia Americii

In ciudat opozitiei de dreapta care se manifesta tot mai puternic impotriva presedintelui Barack Obama si a colegilor sai de la putere, nu s-au manifestat, inca, posibili candidati pentru urmatoarele alegeri prezidentiale.

Intrebat despre aceasta posibila intentie a sa, miliardarul a raspuns, in cadrul unui matinal televizat, ca desi este intrebat de ani de zile acest lucru, acum este cu adevarat prima oara cand se gandeste la el ca viitor presedinte al Statelor Unite.

"Nu stiu daca voi face acest lucru, inca. Este foarte probabil sa nu il fac, insa ceea ce pot spune cu certitudine este ca iau asta in considerare. Cineva trebuie sa faca ceva. Pierdem teritoriu, iar tara nu va progresa in nici un fel daca nu se va face ceva urgent", a declarat Trump pentru The Telegraph.

O nominalizare timpurie a viitorilor candidati pentru conducerea Americii ii include pe Mitt Romney, care a s-a aflat la o distanta foarte mica fata de John McCain la alegerile din 2008 si Sarah Palin, considerata o eroina a doctrinei conservatoare. De asemenea, un nou val de senatori si guvernatori locali putin cunoscuti de publicul american si extern.

Actorul si regizorul Warren Beaty a luat in considerare la modul cel mai serios preluarea unui post in fruntea partidului democrat al SUA in 2000, intrucat considera ca preferatii lui, Al Gore si Sen Bill Bradley, nu erau suficient de liberali.

Anul trecut, Alec Baldwin si-a exprimat public dorinta de a candida pentru functia de senator la statului Connecticut, in ciuda faimoasei inregistrari data presei, in care acesta tipa si injura un copil de 11 ani.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

IMAGINI SOCANTE! Aruncata in aer de o masina... Curtea Suprema din Anglia a cerut executarea silita a printului Paul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x