Antena Căutare

Alertă maximă! Două bombe au fost găsite într-un apartament. Locatarii blocului nici nu bănuiau

Două bombe artizanale au fost descoperite într-un apartament nelocuit din Londra, aflat în curs de renovare. Poliția britanică a fost chemată, miercuri dimineață, la acea adresă.

Două bombe artizanale au fost descoperite într-un apartament nelocuit din Londra, aflat în curs de renovare. Poliția britanică a fost chemată, miercuri dimineață, la acea adresă.

Locuitorii din Harlesden au fost evacuați în timp ce echipele antiteroriste au examinat dispozitivele. Acestea au fost neutralizate, iar locuitorii au primit, după câteva ore, permisiunea de a se întoarce în imobil.

Dispozitivele sunt în curs de examinare de către experți, iar Comandamentul de Combatere a Terorismului a deschis o anchetă, potrivit Libertatea.ro.

„Având în vedere natura dispozitivelor găsite, detectivii de la Comandamentul de Combatere a Terorismului conduc acum investigația. În această etapă, ofițerii își păstrează mintea deschisă cu privire la cum și de ce au ajuns bombele să fie acolo”, potrivit Poliției Metropolitană care a percizat că s-a asigurat că zona se află acum în siguranță.

Nu au existat arestări în urma operațiunii.

În Regatul Unit al Marii Britanii, nivelul de alertă rămâne ridicat.

În luna august a acestui an, o mașină a intrat în barierele de securitate ale parlamentului britanic. Un incident similar s-a petrecut în aceeași zonă în luna martie a anului 2017. Khalid Masood, în vârstă de 52 de ani, a ucis patru oameni în apropierea Podului Westminister, înainte să înjunghie mortal un polițist, în curtea Parlamentului Marii Britanii. El a fost împușcat pe loc de autorități.

Avertisment de ultimă oră! Salata verde a fost interzisă de autorități!... Șocant! Cel puțin cinci copii morți în fața unei școli! O maşină a intrat în plin într-un grup de elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x