Antena Căutare

Copilul de cinci ani, tinut ostatic intr-un buncar de un fost militar, si-a imbratisat din nou parintii

Dupa o saptamana de cosmar, copilul de cinci ani, tinut ostatic intr-un buncar de un fost militar, si-a imbratisat din nou parintii. Agentii FBI i-au redat libertatea, dupa ce l-au impuscat mortal pe barbatul care-l tinea cu forta in subteran

“Am auzit o bubuitura puternica, urmata de ceea ce pareau a fi focuri de arma”, sustine un vecin. Zgomotele veneau din buncarul care a fost in ultima saptamana o inchisoare pentru copilul rapit in timp ce se indrepta spre scoala.

Ingrijorati de starea psihica a rapitorului, agentii FBI au hotarat sa intervina in forta pentru a-l salva pe baiat. “La aproximativ 3:12 minute, in aceasta dupa-amiaza, agentii FBI l-au salvat pe copilul care a fost tinut ostatic timp de o saptamana”, a declarat Steve Richardson de la FBI.

Imediat, copilul a fost transportat la un spital local, acolo unde il asteptau deja mama si bunica lui. In urma operatiunii, rapitorul a fost impuscat mortal. Vecinilor sai inca le vine greu sa creada ca omul a fost in stare sa sechestreze un copil de numai cinci ani. “Era putin ciudat, insa nu m-am gandit ca va putea face asa ceva. Nu pot sa cred ca s-a intamplat in oraselul nostrum”, sustin oamenii.

Timp de sapte zile, baiatul si rapitorul sau au stat baricadati intr-un buncar aflat la un metru sub pamant. In aceasta perioada, autoritatile au comunicat cu cei doi prin intermediul unei tevi. Atacatorul ar fi putut rapi si mai multi copii, daca soferul autobuzului pe care l-a atacat nu si-ar fi sacrificat viata. Barbatul a fost condus ieri pe ultimul drum de cateva sute de oameni.

Accident cu autocar romanesc in Germania. Un om a murit si 15 sunt raniti... Malala, tanara impuscata in cap de talibani pentru ca a luptat pentru dreptul femeilor la educatie, a vorbit pentru prim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x