Antena Căutare

Cea mai mare dramă a unui om. Fetiță de 12 ani ucisă de o mașină în care se afla tatăl său!

Poveștile de viață ale unor oameni depășesc cu mult imaginația regizorilor de la Hollywood, iar atunci când opinia publică află detalii cutremurătoare despre asemenea episoade, dimensiunile dramei depășesc închipuirea umană

Poveștile de viață ale unor oameni depășesc cu mult imaginația regizorilor de la Hollywood, iar atunci când opinia publică află detalii cutremurătoare despre asemenea episoade, dimensiunile dramei depășesc închipuirea umană.

Presa britanică a relatat de curând un caz absolut cutremurător al cărui protagonist a fost un bărbat de 38 de ani, din localitatea scoțiană Motherwell, care a avut ghinionul să fie implicat într-un accident rutier, în urma căruia fiica sa de 12 ani și-a pierdut viața.

Întreg episodul s-a petrecut în apropierea locuinței familiei McLaren, iar minutele ce au urmat impactului au fost descrise de un martor ocular: „În momentul în care mașina s-a oprit, tipul de pe locul din dreapta a țâșnit direct către fetiță. S-a oprit, a privit-o și a rămas împietrit, a rămas înghețat. Nu putea face niciun gest. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea. O asemenea expresie, o asemenea durere transpusă pe chipul unui om. La câteva zeci de secunde a ajuns și conducătorul auto, care a început să strige la om și să-l întrebe dacă o cunoaște, dar amicul său nu avea nicio reacție”, a povestit martorul.

Ulterior, după sosirea echipajelor de poliție, totul s-a deslușit. Bărbatul era chiar tatăl fetiței, Abbie.

În ciuda intervențiilor disperate ale medicilor de pe ambulanța sosită la fața locului, micuța nu a mai putut fi salvată.

Ședință de urgență NATO. Rusia pregătește sistemul de rachete SSC-8, pericolul pentru Europa este real: „Alianța trebuie... Atac armat la un studio de înregistrări din Los Angeles. Un rapper cunoscut, vizat de atacatori....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x