Căutare Live

Feribot norvegian in flacari! Sute de pasageri, evacuati

Sute de pasageri, intre care si doua persoane ranite, au fost evacuati de pe un pachebot norvegian din cauza unui incendiu in sala motoarelor, au anuntat echipele de salvare, relateaza AFP.Nava Nordlys, a companiei Hurtigruten, se afla in mare in largul orasului Aalesund din sud-vestul Norvegiei, in momentul declansarii incendiului. Nava a fost adusa repede in port.

Toti cei 262 de pasageri care se aflau la bordul vasului vor fi evacuati, a spus Anderson, adaugand ca 110 dintre ei, inclusiv doi care au suferit arsuri, au fost deja debarcati.

Potrivit mass-mediei norvegiene, ranitii sunt membri ai echipajului, insa Anders Bang Andersen nu a putut confirma informatia. El nu a putut sa precizeze nici nationalitatea pasagerilor, dar a explicat ca pe aceasta linie calatoresc mai mult norvegieni.

Sursa: Jurnalul National

Foto: firegeezer.com

Vezi cum s-a schimbat harta lumii din cauza incalzirii globale!... Teodor Baconschi: Cersitul pe Champs-Elysees nu ne face cinste...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri