Antena Căutare

Fidel Castro: Discursul lui Obama la ONU, "o prostie"

Fidel Castro a afirmat, intr-un articol publicat in presa cubaneza, ca discursul lui Barack Obama la ONU a fost "o prostie" si o tentativa de a justifica ceea ce nu poate fi justificat, infomeaza BBC.

Citand din discursul sustinut de presedintele american saptamana trecuta la ONU, Castro a scris ca liderul american a incercat "sa explice inexplicabilul si sa justifice ceea ce nu poate fi justificat".

"Cine oare intelege prostiile spuse de presedintele american la Adunarea generala?", s-a intreabat Castro. Totodata, Fidel Castro a condamnat si raidurile aeriene ale SUA si NATO din Libia, catalogandu-le drept"o crima monstruoasa", potrivit BBC.

In varsta de 85 de ani, Fidel Castro i-a transferat puterea fratelui sau Raul in 2006, iar in ultimele lui nu s-a mai aflat in atentia, ceea ce a alimentat speculatiile legate de starea sa de sanatate.

Foto: Intactimages / EPA

Spania indulceste restrictiile impuse muncitorilor romani... Militar roman, ranit in Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x