Antena Căutare

FOTO! Istanbul, sub furia ninsorii

Ninsorile abundente si viscolul au paralizat traficul din Istanbul. Mijloacele de transport in comun din Istanbul nu mai pot circula din cauza zapezii depuse pe carosabil.

In unele zone ale orasului, stratul de zapada este de aproximativ 50 de centimetri. Peste 100 de zboruri interne si internationale de pe aeroportul Ataturk au fost anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, transportul maritim a fost si el intrerupt.

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Ninsorile din ultimele zile au afectat viata de zi cu zi a turcilor, toate magazinele fiind inchise pana la imbunatatirea vremii. Un val de vreme rece afecteaza si celelalte tari din Europa de Est, cel putin 60 de oameni murind pana acum din cauza frigului.

Foto: hepta.ro

Un feribot a naufragiat in largul statului Papua Noua Guinee. Peste 200 de oameni au fost salvati... FMI, UE si BCE cer Greciei sa scada cu 25% salariile si pensiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x