Antena Căutare

Gata, a început! Primele atacuri aeriene efectuate în urmă cu puțin timp în urmă!

Avioanele de luptă ale coaliţiei conduse de saudiţi au atacat luni, pentru a doua zi consecutiv, poziţii strategice ale miliţiei Houthi în Sanaa, capitala Yemenului. Atacurile au venit ca susţinere pentru fostul preşedinte, Ali Abdullah Saleh, un fost aliat al Houthi, o organizaţie susţinută de Iran

Avioanele de luptă ale coaliţiei conduse de saudiţi au atacat luni, pentru a doua zi consecutiv, poziţii strategice ale miliţiei Houthi în Sanaa, capitala Yemenului. Atacurile au venit ca susţinere pentru fostul preşedinte, Ali Abdullah Saleh, un fost aliat al Houthi, o organizaţie susţinută de Iran.

Membrii Houthi au susţinut, luni, că au făcut progrese semnificative în lupta cu forţele lui Saleh după şase zile de război intens în Sanaa, soldate cu zeci de morţi.

Cu toate acestea, localnicii au remarcat că au fost lupte intense peste noapte şi chiar spre dimineaţă, familiile izolându-se în case pentru a se feri de exploziile care au avut loc în tot oraşul.

Întreaga planetă e în stare de șoc! Ce se întâmplă în aceste momente în zona Peninsulei Coreea!... Ai grijă, dacă pleci în vacanță! ISIS ameninţă cu atacuri teroriste, de Crăciun, în principalele oraşe ale lumii. Big Be...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x