Antena Căutare

Hugo Chavez si-a anuntat pe Twitter revenirea in Venezuela

Presedintele Hugo Chavez si-a anuntat revenirea la Caracas printr-o postare pe contul sau de Twitter. In prezent, este internat la un spital din capitala Venezuelei.

Hugo Chavez a fost internat intr-un spital din Cuba, timp de cateva luni. aici, a fost operat de cancer, iar datele despre boala lui au fost mentinute secrete.

„Am revenit in patria venezueleana. Multumesc, Dumnezeul meu! Multumesc, popor iubit! Aici vom continua tratamentul”, a spus presedintele Venezuelei pe Twitter.

Acesta a tinut sa le multumeasca si fratilor Castro, care l-au sustinut in perioada petrecuta in Cuba: „Multumiri lui Fidel, Raul si intregii Cube! Multumesc Venezuelei pentru atat de multa iubire!”. Chavez a mai adaugat: „Ma las pe mana lui Hristos si am incredere in medicii si infirmierele mele. Pana la victorie, intotdeauna! Vom trai si vom invinge!”.

Inainte de anuntul oficial al revenirii, ministrul Ernesto Villegas a postat pe contul sau de Twitter o fotografie in care Hugo Chavez apare alaturi de cele doua fiice ale sale, intr-un spital din Havana.

Foto: Twitter

Un restaurant din Kansas a fost distrus de o explozie puternica. 14 persoane au fost ranite... Inca un american si-a incarcat arma si a inceput sa traga la intamplare. Trei oameni au cazut secerati de gloante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x