Antena Căutare

Imagini adorabile! La doar un an, prințesa Charlotte cucerește lumea. ”Este William în picioare!”

Prințul William și soția sa, Kate, au difuzat duminică pe Twitter patru noi fotografii ale fiicei lor, Prințesa Charlotte, care împlinește luni un an, relatează Agerpres.

Imagini adorabile! La doar un an, prințesa Charlotte cucerește lumea. ”Este William în picioare!” Galerie
| Facebook/ British Monarhy, HRH Princess Charlotte of Cambridge

Prințul William și soția sa, Kate, au difuzat duminică pe Twitter patru noi fotografii ale fiicei lor, Prințesa Charlotte, care împlinește luni un an, relatează Agerpres. Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să difuzeze noi fotografii ale Prințesei Charlotte înainte de prima aniversare a fiicei lor, scrie pe contul de Twitter al Palatului Kensington, reședința londoneză a lui William și Kate.

Aceste fotografii ale Prințesei Charlotte de Cambridge, a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, au fost făcute de Kate în luna aprilie la reședința din Norfolk.

Foto: Facebook/ British Monarhy, HRH Princess Charlotte of Cambridge

Trei fotografii au fost făcute în interior. În două fotografii, Charlotte Elizabeth Diana poartă o rochiță roz cu motiv floral, iar în celelalte două este îmbrăcată cu o rochiță bleu, tot cu motiv floral. Într-o fotografie, prințesa are în față o carte pentru copii, iar în fotografia făcută în grădină, împinge un cărucior în care sunt cuburi cu literele alfabetului.

Foto: Facebook/ British Monarhy, HRH Princess Charlotte of Cambridge

De la nașterea sa, la 2 mai 2015, Charlotte nu a fost văzută decât de două ori în public — în ziua în care s-a născut și cu ocazia botezului. William și Kate doresc ca fiul lor George, în vârstă de 2 ani, și Charlotte să crească departe de flash-uri.

Care sunt companiile tech care plătesc cel mai bine internii. Salarii de peste 7000 de dolari pe lună!... Nu-ți poți stăpâni lacrimile. Reacția unui copil când își vede mama pentru prima oară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x