Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Armata siriana a deschis focul asupra protestatarilor

Imagini dramatice din timpul protestelor din Siria, de vineri, au ajuns pe Internet. Clipurile incarcate de protestatari surprind secvente in care fortele guvernulu intervin in forta, deschizand focul asupra oamenilor, informeaza Los Angeles Times.

Activistii sirieni sustin ca, in timpul protestelor de vineri, in mai multe orase, cel putin 22 de oameni au fost ucisi de fortele lui Bashar al-Assad.

La Damasc, fotele de ordine au descins in forta in zonele in care s-au organizat proteste, agresand potentialii protestatari. Imaginile filmate dintr-o masina arata cum un barbat in uniforma militara agreseaza doua persoane pe strada cu un baston de lemn.

In Dara, oras situat in sudul Siriei, violentele au fost mai grave. Fortele de ordine au deschis focul asupra unui grup mic de protestatari. Un tanar, surprins in strada de focurile de arma, care se aud in departare, cade secerat de un glont. Cameramanul striga "E ranit!" si mai multi oameni se grabesc sa il ia pe ranit din strada, a carui rana la cap sangera abundent.


Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Un avion cu 163 de persoane la bord s-a rupt in doua la aterizare. Miraculos, nu exista victime!... Autorul masacrului din Norvegia urma sa atace Palatul Regal si sediul Partidului Laburist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x