Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Imagini tulburătoare! O fetiță de 11 ani a născut un băiețel, tatăl copilului fiind fratele ei de doar 14 ani! Cum a fost posibil ca părinții să nu observe nimic

Nu există dovezi că ar fi fost vorba de un viol. O fetiță de 11 ani, din Spania, a născut un bebeluș conceput cu propriul frate, în vârstă de 14 ani. Cazul, care a provocat o undă de șoc în comunitatea locală, este acum anchetat de autorități.

A rămas gravidă la 11 ani cu fratele ei de 14 ani

Fetița a ajuns la spital după ce s-a plâns de ”dureri de stomac”, medicii fiind surprinși să constate care era de fapt afecțiunea, relatează Daily Mail.

S-a plâns de dureri de stomac și a fost dusă, vineri, la spitalul Virgen de Arrixaca din orașul Murcia, sud-estul Spaniei. Atât părinții celor doi minori, cât și fata, au declarat că nu știau nimic despre sarcină, crezând că ea suferă de probleme intestinale. Copila era însă gravidă și a născut însă un băiețel perfect sănătos.

Medicii au constatat că ea era în travaliu și la scurt timp a născut un băiețel sănătos. Imediat au fost alertați polițiștii pentru că nici părinții, nici fetița nu știau de sarcină. Fratele ei, care atunci avea 13 ani, nu va fi sancționat, dar părinții riscă să răspundă penal.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro