Antena Căutare

Imaginile groazei! O creșă a luat foc și cinci copii au ars de vii! Patru dintre ei erau frați (FOTO)

Copiii cu vârste între 8 luni şi 7 ani dormeau la etajul doi al unei creșe în momentul în care un incendiu puternic a izbucnit în cursul zilei de duminică, spre groaza celor din jur.

Copiii cu vârste între 8 luni şi 7 ani dormeau la etajul doi al unei creșe în momentul în care un incendiu puternic a izbucnit în cursul zilei de duminică, spre groaza celor din jur.

Pompierii au sosit la faţa locului la aproximativ 25 de minute după declanşarea incendiului şi au descoperit "flăcări puternice care ieşeau prin toate ferestrele primului etaj".

Tot atunci ei au aflat de la adolescenţi care se salvaseră că au rămas copii blocaţi la cel de-al doilea etaj al creșei.

Imaginile groazei! O creșă a luat foc și cinci copii au ars de vii! Patru dintre ei erau frați (FOTO)

O parte dintre pompieri a început lupta cu flăcările izbucnite la creșa din Erie, Pennslvania (Statele Unite), în timp ce o echipă a pus scările pe exteriorul imobilului şi a pătruns în interior, la etajul doi, pentru a salva copiii. "Am reuşit să scoatem cinci copii care erau cei mai mici, însă din nefericire toţi erau morţi", au declarat oficialii.

În total şapte persoane au fost salvate de pompieri, între care copii de vârste mici, potrivit Agerpres.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii acestui incendiu de la creșă însă pompierii sunt de părere că a fost vorba de un scurtcircuit sau de o altă problemă la circuitul electric.

Îmbrăcaţi elegant şi cu o conduită exemplară, mai mulţi tineri au luat parte la Olimpiada Britanicilor Excentrici... Sute de românii sunt complet blocaţi de două zile pe insula grecească Samotraki...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x