Antena Căutare

Incendiu în București! Focul a izbucnit lângă o benzinărie, iar flăcările au afectat un restaurant

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, în Sectorul 3 din București, pe bulevardul Camil Ressu din Capitală, în zona Ilioara, în apropierea unei benzinării. 

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, în Sectorul 3 din București, pe bulevardul Camil Ressu din Capitală, în zona Ilioara, în apropierea unei benzinării.

Potrivit informații primite de la ISU București, incendiul a cuprins două locuințe situate la parterul și etajul întâi ale unui bloc cu locuințe și a afectat un restaurant din vecinătate. La această oră, se intervine pentru stingerea flăcărilor, pompierii încercând să prevină extinderea focului la benzinărie.

Din fericire, în restaurant nu erau persoane.Suprafața afectată de flăcări este de aproximativ 500 mp, iar incendiul a fost localizat, neexistând pericol de extindere.

Au învățat și câte cinci ore pe zi și au reușit să ia 10 pe linie la Evaluarea Națională! „Eram stresat, plângeam. Când ... Cinci tineri au murit pe loc și alte șapte persoane sunt în stare gravă, în urma unei depășiri neregulamentare. Victimel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x