Antena Căutare

Anchetă de amploare la creșa groazei din Iași, după publicarea înregistrărilor în care copiii erau înjurați și amenințați. „Astfel de oameni nu au ce căuta în sistem!”

Sancțiuni pe bandă rulantă la creșa groazei din Iași. În urma anchetei, cele două îngrijitoare înregistrate în timp ce înjurau și amenințau copiii pe care îi aveau în grijă au fost demise. 

Sancțiuni pe bandă rulantă la creșa groazei din Iași. În urma anchetei, cele două îngrijitoare înregistrate în timp ce înjurau și amenințau copiii pe care îi aveau în grijă au fost demise.

Primarul municipiului Iași s-a deplasat de urgență la creșa groazei, în urma publicării înregistrărilor scandaloase în care două îngrijitoare înjurau și amenințau copilașii de care ar fi trebuit să aibă grijă.

„Ancheta s-a încheiat. Cele două îngrijitoare au fost demise, împreună cu o asistentă și cu coordonatoarea creșei. Astfel de oameni nu au ce căuta în sistemul ce se ocupă de educația copiilor. Nu pot tolera, indiferent de ce procese au zis ei că vor face, să le facă din afara sistemului. Directoarea creșei a fost și ea sancționată. Sper să fie o lecție din care să învețe tot sistemul de educație din România”, a declarat Mihai Chirica, primarul municipiului Iași

Femeile înregistrate în timp ce îi înjurau și amenințau pe cei mici nu și-au putut justifica comportamentul. „În afară de faptul că s-au apucat de plâns, de parcă stăteau la capul unei rude decedate, altceva nu au putut să pronunțe. Aceste trei persoane nu vor mai avea ce să caute în sistemul de creșe din Iași, le-am spus acest lucru”, a adăugat primarul din Iași.

sursa: Antena 3

Momentul în care o adolescentă este spulberată de un microbuz, pe o trecere de pietoni, surprins de camerele de supraveg... Șoferii riscă amenzi de sute de lei! Ce trebuie să faci până vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x