Antena Căutare

Imaginile masacrului în lume. Bebeluş mort după ce a inhalat gaz lacrimogen în timpul violenţelor din Gaza

Un bebeluş palestinian a murit după ce a inhalat gaz lacrimogen în timpul ciocnirilor dintre manifestanţii palestinieni şi soldaţii israelieni în Gaza, la frontiera cu Israelul, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii palestinian, relatează AFP.

Un bebeluş palestinian a murit după ce a inhalat gaz lacrimogen în timpul ciocnirilor dintre manifestanţii palestinieni şi soldaţii israelieni în Gaza, la frontiera cu Israelul, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii palestinian, relatează AFP, citată de Agerpres.

Bebeluşul a fost identificat ca fiind o fetiţă în vârstă de opt luni. Nu este clar pentru moment la ce distanţă se aflau bebeluşul şi familia sa faţă de bariera de securitate.

Cel puţin 59 de palestinieni au fost ucişi în Fâşia Gaza de tiruri israeliene în zona de frontieră, unde mii de palestinieni au manifestat împotriva transferării ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim.

Ziua de luni a fost cea mai sângeroasă din conflictul israeliano-palestinian de la războiul din vara lui 2014 din Fâşia Gaza.

Imaginile masacrului în lume. Bebeluş mort după ce a inhalat gaz lacrimogen în timpul violenţelor din Gaza

Conducerea palestiniană a denunţat un "masacru", în timp ce premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a justificat folosirea forţei prin dreptul Israelului de a-şi apăra frontierele în faţa acţiunilor "teroriste" ale mişcării islamiste Hamas, care guvernează Gaza şi împotriva căruia Israelul a condus trei războaie din 2008.

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, de urgență la spital! A fost operată pentru o tumoră la rinichi... Detalii înfiorătoare! Copilotul avionului al cărui parbriz s-a spart în zbor a fost "aspirat" în afara aeronav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x