Antena Căutare

A apărut o nouă înregistrare VIDEO, din timpul bombardamentelor din SIRIA. Momentul în care sunt lansate rachetele Statelor Unite: "Acesta ar putea fi Al Treilea Război Mondial"

"Acesta ar putea fi Al Treilea Război Mondial",

Statele Unite şi aliaţii lor au lansat peste 100 de rachete asupra Siriei, iar ''un număr semnificativ'' dintre ele au fost interceptate de forţele siriene.

"Peste 100 de rachete de croazieră şi rachete aer-sol au fost lansate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa de pe mare şi din aer asupra unor obiective siriene militare şi civile", a precizat ministerul într-un comunicat citat de agenţia oficială de presă RIA Novosti.

Noi imagini, din timpul bombardamentelor, au ajuns pe internet: "Acesta ar putea fi Al Treilea Război Mondial", este masajul postat pe canalul de YouTube al unui bărbat, care a încărcat înregistrarea video pe platformă.

"Un număr semnificativ" dintre aceste rachete au fost doborâte de apărarea aeriană siriană, a adăugat Ministerul Apărării rus.

Statele Unite au lansat în noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu Marea Britanie şi Franţa, atacuri asupra unor obiective în Siria, susţinând că au atacat în special unităţi de producţie de arme chimice de care, conform Occidentului, ar dispune regimul lui Bashar al-Assad.

Această operaţiune comună a avut loc la o săptămână după anunţul privind un atac chimic la Douma, în apropiere de Damasc, atribuit de Occident forţelor guvernamentale. Atacul chimic ar fi făcut peste 40 de morţi.

A început războiul. Primele imagini din timpul atacului devastator din Siria (FOTO-VIDEO)... A început războiul. IMAGINILE DEZASTRULUI din SIRIA, în urma celor peste 100 de rachete lansate de americani (FOTO-VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x