Antena Căutare

Inca un oficial al Scotland Yard demisioneaza din cauza scandalului interceptarilor ilegale

Un al doilea oficial de rang inalt din cadrul Scotland Yard, John Yates, care a refuzat sa redeschida ancheta privind scandalul interceptarilor telefonice in 2009, a demisionat luni, potrivit unui comunicat al politiei, citat de AFP.

Directorul Scotland Yard, sir Paul Stephenson, a demisionat, duminica seara, pe fondul criticilor privind angajarea fostului redactor-sef adjunct de la News of The World, Neil Wallis, arestat in scandalul interceptarilor.

"Am luat aceasta decizie pe fondul spreculatiilor si acuzatiilor referitoare la legaturile dintre Scotland Yard si trustul News International, in legatura cu domnul Neil Wallis, despre care stiti ca a fost arestat", a declarat Stephenson.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

Financial Times: Daca in Romania economia si-a revenit, exista sperante si pentru Grecia... CE suspecteaza DNA si Guvernul ca impiedica investigatiile OLAF din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x