Antena Căutare

Începe războiul? Obama a autorizat atacuri aeriene asupra militanţilor suniţi din Irak

Statul Islamic îşi continuă ofensiva în regiune. Militanţii suniţi au cucerit una dintre ultimele baze militare dintr-o provincie din nordul Siriei, în vreme ce în Irak au capturat cel mai mare baraj din ţară. Acesta alimentează oraşul Mosul cu electricitate şi aprovizionează cu apă un teritoriu vast. Propagandiştii distrug totul în cale, inclusiv moschei, şi îi ameninţă cu moartea pe cei capturaţi dacă nu se convertesc la radicalism. Surse guvernamentale de la Washington spun că SUA ia în considerare lansarea unor atacuri aeriene, ce îi vizează pe militanţi.

Statul Islamic îşi continuă ofensiva în regiune. Militanţii suniţi au cucerit una dintre ultimele baze militare dintr-o provincie din nordul Siriei, în vreme ce în Irak au capturat cel mai mare baraj din ţară.

Acesta alimentează oraşul Mosul cu electricitate şi aprovizionează cu apă un teritoriu vast. Propagandiştii distrug totul în cale, inclusiv moschei, şi îi ameninţă cu moartea pe cei capturaţi dacă nu se convertesc la radicalism. Surse guvernamentale de la Washington spun că SUA ia în considerare lansarea unor atacuri aeriene, ce îi vizează pe militanţi.

Detalii, pe Observator.tv

A rămas ȘOCATĂ când a aflat cu cine este CĂSĂTORITĂ! Cei doi PĂCĂTUIESC de 7 ANI!... Japonezii au comemorat 69 de ani de la atacul cu bombă atomică din Nagasaki...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x