Live acum
Prime Time 20:30X Factor

''Însoțitorii de zbor NU MOR NICIODATĂ, doar zboară mai sus'' Uite cum arată cea mai tânără stewardesa a echipajului malaezian

Avionului Malaysia Airlines avea la bordul navei 298 de pasageri, printre care 15 erau membri ai echipajului, care trebuiau să le facă mai plăcută călătoria care s-a dovedit a fi o cursă a morții.

Avionului Malaysia Airlines avea la bordul navei 298 de pasageri, printre care 15 erau membri ai echipajului, care se ocupau să facă o călătorie cât mai plăcută, care s-a dovedit a fi o cursă a morții.

Toți membrii echipajului erau malaezieni, păsări zburătoare care au rămas în cer. O pagină de socializare dedicată însoțitorilor de zbor a postat un mesaj cutremurător: "Însoțitorii de zbor nu mor niciodată, doar zboară mai sus", împreună cu fotografii ale stewardeselor.


Cea mai tânără membră se numește Angeline(foto) și avea doar 30 de ani. Un alt înger, Shazanah, în vârstă de 31 de ani s-a stins și ea, cu zâmbetul pe buze. S-au ridicat la cer fără să știe că nu aveau să mai coboare niciodată.

Recomandari