Antena Căutare

Italia pare să fie blestemată! În urmă cu puțin timp, a fost lovită de un nou cutremur. Roma s-a zguduit

Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade s-a produs în centrul Italiei, fiind simțit inclusiv la Roma, anunță Centrul italian pentru seismologie.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade s-a produs în centrul Italiei, fiind simțit inclusiv la Roma, anunță Centrul italian pentru seismologie.

Cutremurul a avut loc la ora 17.14 (18.14, ora României) în provincia L'Aquila (regiunea Abruzzo), la adâncimea de 14 kilometri, a anunțat Centrul pentru seismologie al Institutului italian de geofizică (INGV), scrie realitatea.net.

Seismul s-a simțit puternic în regiunile Abruzzo și Marche. De asemenea, a fost simțit și la periferia nordică a orașului Roma. Nu există informații despre eventuale victime sau daune materiale.

Un jurnalist polonez, bătut la o emisiune din Rusia. Motivul? Salariile din România... Incendiu devastator la un cămin de fete din Turcia: 11 eleve au ars de vii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x