Antena Căutare

Italia: Un roman a spulberat cu masina doi bebelusi

Doi bebelusi de doua luni au fost grav raniti dupa ce o masina condusa de un roman a intrat pe trotuar. Accidentul s-a produs in Italia. Soferul a spulberat cele doua carucioare in care se aflau copiii. Mamele bebelusilor nu isi pot reveni din soc.

Soferul isi cauta un pachet de tigari in bord, in mers. A pierdut controlul volanului si a intrat cu bolidul direct pe troturar. Acolo, cele doua mame isi plimbau copiii. Femeile au scapat, dar bebelusii lor in varsta de doua luni se zbat acum sa supravietuiasca.

Furiosi, martorii incidentului l-au luat la bataie pe romanul de 21 de ani. A ajuns si el la spital. Se numeste Marius Pohrib si e stabilit in Italia de cativa ani. Originar din Tecuci, romanul nu le este tocmai necunoscut oamenilor legii.

Romanul ar fi unul dintre autorii unui jaf, comis in urma cu doua zile intr-un mic magazin de tutun. El a fost identificat imediat de carabinieri in imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Tanarul isi marturisise fapta si era judecat in stare de libertate. Acum, va ajunge direct in arest.

Beyonce recunoaste ca a facut playback la ceremonia de investire a lui Barack Obama... Explozie la ambasada SUA din Ankara: Cel putin un mort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x