Antena Căutare

Jessi Combs, prezentatoare a emisiunii „Mythbusters”, a murit încercând să doboare un record

Prezentatoarea de televiziune Jessi Combs, gazdă a emisiunii „Mythbusters”, a murit încercând să doboare un record de viteză, scrie Variety.

Prezentatoarea de televiziune Jessi Combs, gazdă a emisiunii „Mythbusters”, a murit încercând să doboare un record de viteză, scrie Variety.

Combs, în vârstă de 36 de ani, deţinea titlul de „cea mai rapidă femeie pe patru roţi”, după ce a atins viteza de 398 mile/ oră în 2013.

„Discovery şi familia MotorTrend au aflat cu adâncă tristeţe de tragica moarte a lui Jessi Combs”, a transmis reţeaua de televiziune într-un comunicat. „A fost prietenă şi colegă, o emblemă în industrie şi o incontestabilă forţă a naturii care a lăsat o amprentă de neşters în lumea maşinilor”.

În accidentul fatal, ea încerca să atingă viteza de 619 mile/ oră, în albia unui fost lac din Oregon.

Combs s-a alăturat echipei „Mythbusters” în 2009. Ea i-a luat locul lui Kari Byron, care a devenit mamă. Combs a mai coprezentat „The List”, „Overhaulin’”, „Extreme 4×4” şi „All Girls Garage”.

Sursa : news.ro

Armata libaneză a tras în drone israeliene, în apropierea graniţei cu Israelul... Democrata Kirsten Gillibrand, prima femeie care renunţă la cursa pentru alegerile de anul viitor din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x