Antena Căutare

Jirinovski cere retragerea Premiului Nobel lui Barack Obama

Ultranationalistul rus Vladimir Jirinovski a solicitat Comitetului Nobel sa retraga Premiul Nobel pentru Pace acordat presedintelui Statelor Unite, Barack Obama. Anuntul a fost facut de reprezentantii formatiunii acestuia, Partidul Liberal-Democrat din Rusia (LDPR), citati de Ria Novosti.

"Evenimentele din Libia reprezinta inca un act de agresiune din partea trupelor NATO si in special din partea Statelor Unite. Este vorba de un act flagrant de politica de tip colonial. Este vorba si de o ingerinta brutala in afacerile interne ale unui stat independent, singurul obiectiv fiind obtinerea controlului asupra resurselor de petrol si asupra regimului libian, nu salvarea poporului acestei tari", a declarat Jirinovski, pentru sursa citata.

Vladimir Jirinovski va avea, saptamana aceasta, o intrevedere cu ambasadorul libian la Moscova, Amir Al-Arabi, pentru a afla informatii despre situatia din Libia.

Sursa: Antena3

Foto: jlhuss.blog.lemonde.fr

UPDATE! Libia, in a treia zi de razboi. 40 de morti si peste 300 de raniti in Misrata... Radiatiile de la Fukushima au ajuns in Europa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x