Antena Căutare

UPDATE! Libia, in a treia zi de razboi. 40 de morti si peste 300 de raniti in Misrata

Si in aceasta noapte a plouat cu rachete asupra Libiei. Capitala Tripoli a fost principala tinta a fortelor coalitiei internationale. O racheta a distrus in totalitate un imobil, aflat chiar in incinta resedintei conducatorului libian. Acesta nu a fost ranit, dar, potrivit analistilor, atacul a fost menit sa-l determine pe Colonel sa renunte la lupta. Liderul libian ramane insa sfidator si continua sa-si ameninte adversarii cu "un razboi indelungat".

UPDATE 21.45: Ministrul italian al Afacerilor Externe a pledat ca NATO sa preia comanda operatiunilor din Libia. Franco Frattini a declarat ca, altfel, Roma ar putea sa nu mai autorizeze utilizarea bazelor sale aeriene, conform AFP.

UPDATE 21.15: Rebelii din orasul Misrata anunta ca cel putin 40 de persoane au fost ucise si peste 300 ranite de fortele loiale liderului libian Muammar Gaddafi, conform AFP. Un medic din oras a adaugat: „Inca mai primim."

UPDATE 20.45: Oficial: NATO va prelua controlul operatiunilor militare in Libia!

UPDATE 19.20:
VEZI de ce armata si de ce tip de arme dispune Gaddafi!

UPDATE 18.45: Italia se teme de teroristi infiltrati

UPDATE 18.35: REPORTAJ! In vizita la fortareata lui Gaddafi

UPDATE 16.50: Spania si Norvegia se alatura efortului militar indreptat spre Muammar Gaddafi. Doua avioane de vanatoare F-18 spaniole au decolat de la baza italiana din Sardinia, insotite de un Boeing 707 pentru alimentare in zbor. De asemenea, alte sase avioane F-16 apartinand Norvegiei au decolat din nordul tarii cu aceeasi tinta, conform AFP

Colonelul Muammar Gaddafi ar putea fi ucis de lovituri aeriene, in cazul in care nu exista riscuri pentru civili, a declarat, duminica, secretarul de stat al Apararii, Liam Fox, informeaza The Telegraph.

UPDATE 13.50: Khamis, unul dintre fiii lui Muammar Gaddafi, grav ranit in urma violentelor de sambata, de la Tripoli, a murit la spital, informeaza Bild. Acesta avea 27 de ani si era comandant al unei brigazi de lupta impotriva rebelilor.

VEZI imagini socante cu fiul lui Gaddafi la spital!



UPDATE 12:30


Liam Fox a spus ca fortele de coalitie nu ar fi pornite pe ideea unui atac, dar a refuzat sa se pronunte clar cu privire la acest aspect. Ministrii spun ca isi doresc o actiune militara in tara, care sa duca la eliminarea dictatorului libian.










UPDATE! Fukushima: NRC apreciaza ca situatia de la reactoarele 1,2 si 3 se stabilizeaza... Jirinovski cere retragerea Premiului Nobel lui Barack Obama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x