Antena Căutare

Kim Dotcom, fondatorul site-ului Megaupload, ramane in inchisoare dupa ce i-a fost refuzata cererea de eliberare pe cautiune

Fondatorul site-ului Megaupload, Kim Dotcom, ramane in inchisoare dupa ce un tribunal din Noua Zeelanda i-a refuzat cererea de eliberare pe cautiune, informeaza BBC. El este acuzat de piraterie si spalare de bani.

Kim Dotcom, cunoscut si sub numele de Kim Schmitz, a fost arestat impreuna cu alte trei persoane pe 20 ianuarie, in Auckland, in urma unor descinderi ale FBIului.


Avocatii lui Kim Dotcom au declarat ca firma clientului lor oferea pur si simplu un spatiu de stocare online si ca acesta este nevinovat. Pe de alta parte, judecatorul David McNaughton spune ca Dotcom va ramane in arest preventiv pana pe 22 februarie, atunci cand autoritatile americane vor formula cererea de extradare.

Procurorul Anne Toohey a afirmat anterior ca exista riscul ca Dotcom sa incerce sa fuga din tara, mai ales ca acesta detine mai multe pasapoarte si dispune de resurse financiare.

Un alt cincilea suspect in acest caz a fost retinut de politia olandeza, au anuntat oficialii americani. Andrus Nomm, in varsta de 32 de an, este acuzat ca ar fi fost seful diviziei de software a site-ului Megaupload.

sursa foto: theaustralian.com.au

FOTO! Egiptenii au iesit in strada pentru a sarbatori un an de la caderea lui Mubarak... VIDEO! SUA: Doi politisti au impuscat mortal un barbat in parcarea unui fast-food...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x