Antena Căutare

La patru ani, e leită Diana! Noi fotografii ale prinţesei Charlotte fac înconjurul lumii

Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William. Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de patru ani.

Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William. Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de patru ani.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu prinţesa Charlotte înainte de a patra aniversare a ei”, a transmis miercuri palatul Kensington. „Fotografiile au fost realizate de ducesă în aprilie, la palatul Kensington şi pe domeniul lor din Norfolk”.

În două fotografii, prinţesa apare jucându-se afară, iar în a treia, ea stă pe iarbă, purtând o rochie cu flori albastre.

La patru ani, e leită Diana! Noi fotografii ale prinţesei Charlotte fac înconjurul lumii

Și-a luat bebelușul de la grădiniță plin de urme de mușcături: „Ce credeau, că nu voi observa? Ți se întoarce stomacul p... Bătrăn fără un braț și un picior, forțat să se târască pe jos, după ce i-a fost confiscat scaunul cu rotile: „A fost cea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x