Antena Căutare

La fiecare minut, o persoană migrează aici! Țara a cărei populație a ajuns la un număr record, mai devreme cu un deceniu decât estimările specialiştilor

Din ce în ce mai multe persoane migrează, în fiecare an, în Australia, iar anul acesta populația a ajuns la un record de 25 de milioane de locuitori, cu un deceniu mai devreme decât estimările specialiștilor.

Din ce în ce mai multe persoane migrează, în fiecare an, în Australia, iar anul acesta populația a ajuns la un record de 25 de milioane de locuitori, cu un deceniu mai devreme decât estimările specialiștilor.

Institutul australian de Statistică estimează că, având în vedere tendințele actuale, în trei ani, populația acestei ţări va ajunge la 26 de milioane de locuitori. În fiecare minut, o persoană se stabileşte cu traiul în Australia, ceea ce sporește cererea de locuințe, transport, școli și spitale, dar, de asemenea, întărește puterea economică a statului.

Succesul economic australian a fost construit pe baza imigrației.

Conform ultimului recensământ, mai mult de o treime din populația australiană s-a născut în străinătate. Creșterea naturală participă cu 38 de procente în creşterea numărului de locuitori, iar restul provin din imigraţie

Creşterea rapidă a numărului de imigranţi a generat o dezbatere amplă despre impactul economic şi social al migraţiei, în contextul în care infrastructură a Australiei a dus la aglomerarea oraşelor, în timp ce expansiunea pieţei forţei de muncă a limitat creşterea salariilor, relatează Agerpres.

"Pentru a face faţă, trebuie să continuăm să investim în infrastructură", a declarat Scott Morrison, ministrul Trezoreriei, pentru 3AW Radio, întrebat dacă Australia poate să facă faţă unei populaţii de 25 de milioane de locuitori.

Planurile pentru crearea armelor folosind o imprimantă 3D sunt disponibile pe internet!... PRĂPĂD după ruperea unui baraj! 50.000 de oameni și-au evacuat locuințele: “Echipa lucrează acum pentru salvare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x