Antena Căutare

Locuitorii unui cartier din Cordoba strang semnaturi impotriva stabilirii romanilor in zona

Locuitorii cartierului Fatima din orasul spaniol Cordoba au inceput sa stranga semnaturi pentru a cere primariei masuri semnificative pentru a evita stabilirea asezarilor de romani in zona, a anuntat presedintele asociatiei Amanecer, Francisco Bellido.

Potrivit El Dia de Cordoba, Bellido a recunoscut ca este grea rezolvarea unei probleme care exista de ani de zile in oras si a cerut mai multa rigoare din partea politiei, precum si comportament civic din partea grupurilor de imigranti.

Decizia de a strange semnaturi impotriva stabilirii asezarilor de romani nu denota sentimente xenofobe, ci semnaleaza probleme punctuale de igiena, a explicat Francisco Bellido, dupa ce asociatia a strans 400 de semnaturi pe care urmeaza sa le predea primariei, anunta Agerpres.

Micile asezari din cartierul Fatima constituie o problema pe care localnicii au semnalat-o de mai multe ori in ultimii ani, arata publicatia mentionata.

Astfel, romanii se stabilesc in furgonete vreme de saptamani intregi, in anumite zone din cartier, iar localnicii se plang ca acestia rascolesc gunoiul in cosuri, il lasa pe jos, beau si mananca in parc, apoi lasa resturile pe jos - ceea ce face ca in zona conditiile de igiena sa fie serios afectate.

Sursa: Jurnalul National

Foto: bolivar-cauca.gov.co

McDonald's publica continutul caloric pe meniurile din Marea Britanie!... O femeie a zburat 9 ore alaturi de cadavrul iubitului, inecat cu mancare din avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x