Antena Căutare

Lumea se cutremura! Un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter s-a produs in Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter s-a produs in Grecia, in largul insulei Creta. S-a soldat doar cu cativa raniti si pagube materiale minore.

In orasul Hania, unii localnici au intrat in panica, deoarece seismul s-a simtit destul de puternic si, mai ales, a durat foarte mult, aproape un minut. Dar, pe litoralul sudic al insulei, cutremurul abia a fost luat in seama.

Grecia este una din tarile europene cel mai des afectate de seisme. Serviciul American de Fizica a Pamantului a evaluat magnitudinea cutremurului de ieri la 6.4, mai mult decat au anuntat specialistii greci.

Si la noi in tara, seria seismelor a continuat in Galati si Vrancea. Doua cutremure s-au produs sambata noaptea in zona Vrancea, insa intensitatea seismelor a fost redusa.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Miss World a fost primita triumfal in tara sa de origine, Filipine... O renumita podgorie din Franta a produs cele mai scumpe sticle de vin din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x