Antena Căutare

MACABRU! Ajutorul de suicid, AUTORIZAT! Ţara în care TURISMUL MORȚII este la modă

Institutul medico-legal din Zurich oferă informații cutremuratoare: 611 de straini din 31 de țări au beneficiat de asistenta pentru a muri în Elveția între 2008 si 2012.

Institutul medico-legal din Zurich oferă informații cutremuratoare: 611 de straini din 31 de țări au beneficiat de asistenta pentru a muri în Elveția între 2008 si 2012.

Numarul strainilor care vin pentru a muri mai repede s-a dublat, germanii si britanicii fiind in fruntea clasamentului. Elvetia este una dintre puținele țari din lume care a autorizat ajutorul de suicid, daca gestul nu este fondat de un motiv egoist.

Studiind datele furnizate de leparisien.fr, decesele sunt provocate de absorbtia de pentobarbital de sodiu - folosit si in eutanasierea veterinara - cu exceptia a patru persoane care au inhalat heliu, o metoda care a starnit controverse in 2008, intrucat era considerata prea dureroasa.

Vârsta pacientilor care aleg să moara este cuprinsa între 23 si 97 de ani, cu o vârsta medie de 69 de ani, dintre care figureaza 268 de germani si 126 de britanici, francezii fiind pe pozitia a treia cu 66 de pacienti.

Motivele invocate de candidatii la sinuciderea asistata, problemele neurologice se afla în frunte, urmând cancerele și afectiunile reumatismale.

EBOLA a provocat moarte a peste 1.400 de persoane! Toate regiunile din Liberia sunt afectate... Angela Merkel a ajuns în Ucraina! Care este motivul vizitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x