Antena Căutare

Marea Britanie: Un bebelus a ajuns al spital, dupa ce a fost atacat de o vulpe

Vulpile au ajuns cosmarul membrilor unei comunitati din sud-estul Londrei. Oamenii sunt ingroziti din cauza numarului mare de mamifere care dau tarcoale caselor si care au ajuns sa faca si victime. Un bebelus a ajuns al spital cu un deget sfasiat dupa ce a fost atacat de o vulpe

Bebelusul de doar o luna a fost atacat chiar sub ochii mamei lui. El dormea in patut in momentul in care fiara a intrat in casa si s-a napustit asupra lui. Speriata, mama si-a smuls copilul din gura vulpii, dar animalul a reusit sa ii sfasie un deget.

Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul Sfantul Thomas din Londra, acolo unde a fost operat pentru a i se reatasa degetul. Ingrozita de cele intamplate si speriata ca vulpile pot ataca din nou, familia micutului s-a mutat, deja, din casa.

Accidentul i-a ingrozit si pe vecini, care sunt din ce in ce mai inspaimantati din cauza vulpilor care hoinaresc prin zona. “Noaptea trecuta, in jurul orei 1 dimineata, cand am venit acasa, am vazut circa 25 de vulpi pe strada. Nu am stiut daca sa trec sau nu pe langa ele”, marturiseste un barbat.

Si nu este singurul localnic alarmat de vulpi. Animalele intra chiar si in case, in cautare de mancare. Iar plansetele copiilor le atrag cel mai mult.

Cercetarile britanice arata ca aproximativ 30.000 de vulpi traiesc in zonele urbane din Anglia, iar numarul lor continua sa creasca in mond alarmant.

11 oameni au murit in urma furtunii de zapada care a maturat nord-estul SUA... The Independent: Carnea de cal gasita in supermarketurile britanice "ar putea fi de magar"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x