Antena Căutare

Marinarii romani au fost eliberati de pirati din coasta de vest a Africii

Dupa o saptamana, timp in care au trait cu sufletul la gura, familiile celor doi marinari romani disparuti pot rasufla usurate. Alex Pastuci, comandantul navei, a luat legatura in acesta dimineata cu autoritatile cameruneze si cu cele din tara, si a anuntat ca au fost eliberati de pirati.

Comandantul navei a anuntat ca echipajul este in siguranta. Astazi, la ora Romaniei 7.30, capitanul Alex Pastuci a anunatat autoritatile portuare cameruneze, dar si pe cele romane ca nava a fost eliberata, dupa ce piratii ar fi confiscat incarcatura de 12.000 de tone de motorina si toata apa de la bord.

Capitanul sustine ca nava a fost acostata de pirati in raza exterioara a portului Cononu. Nimeni nu a mai stiut nimic de nava si de echipaj de joia trecuta, cand liniile telefonice, de altfel singura legatura pe care o avea echipajul cu armatorul grec, au fost intrerupte, asta dupa ce echipamentul GPS al navei nu mai functiona din martie.

Compania greaca s-a limitat la a posta un comunicat pe site-ul lor prin care anunta ca nava a disparut. Acum echipajul va da declaratii autoritatilor cameruneze, iar daca isi vor exprima dorinta de a se intoarce acasa, acest lucru va fi posibil cel mai probabil la sfarsitul acestei saptamani. O ancheta va incerca sa descurce itele misterioasei disparitii.


Marea Britanie: O actrita si-a tinut mama moarta in casa 6 luni pentru a-i incasa pensia!... VIDEO! Chinezii au inaugurat trenul care parcurge 1.300 de kilometri in 5 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x