Antena Căutare

Masina, strivita sub 20 de tone de stanca. Soferul a scapat miraculos!

Un britanic a scapat ca prin urechile acului dupa ce o bucata dintr-un munte din Alpii francezi i-a distrus masina pe care o conducea, scrie Daily Mail.

Salvatorii se asteptau sa-l gaseasca mort pe barbatul de 36 ani, in interiorul masinii sale de teren. Autoturismul era asa de grav avariat incat paramedicii nici nu au putut spune ce marca era masina.

"Imi amintesc impactul din momentul in care peretele urias de piatra a cazut. Conduceam cu 40-50 de kilometri la ora cand un soc teribil a aruncat masina in alta parte. Mi-am pierdut imediat cunostiinta", a spus acesta pentru Le Parisien.

Ludovic Masciave a fost transportat de urgenta din Albertville la spitalul din Grenoble. Dupa ce a fost internat la terapie intensiva cu plamanii striviti si coastele rupte aceasta s-a recuperat remarcabil de repede.

"Am fost prins intre piatra, usa si bord. Spatiul era foarte stramt. Spatele meu era prins spre usa, eram foarte presat si nu mai puteam de durere pana cand au venit sa ma scoata paramedicii", a mai spus Masciave.


Foto: FOTOPQR/Le dauphine

Jurnalistii din Insulele Falkland au facut-o "catea" pe presedinta Argentinei... Rusia da vina pe Occident pentru atrocitatile din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x